donderdag 10 maart 2016

Hallo hallo

Hallo hallo

This is your captain speaking op de radio.. We hebben geen lekke band!
Nee, met het zonnetje dat steeds meer gaat schijnen komt de inspiratie en dus ook de zin om hele dagen met kaartjes maken bezig te zijn meer en meer.
Dus ja vandaag vergezel ik jullie weer met een kaartje.

Bij de Liftchallenge vragen ze dit keer om een stuk omgevouwen papier. Ik heb even nagedacht wat ik wilde doen, maar al snel kwamen de mooie scrapbook layouts van Gabrielle Pollacco opzetten in mijn gedachten. Zij gebruikt die techniek ook wel eens in haar layouts en ze verwerkt het altijd zo leuk!
Dit is mijn resultaat,


Ik heb het eerder omgefrommeld dan omgevouwen maar dat heeft, vind ik zelf, wat meer...

Benieuwd wat jullie er van vinden!
Dan wil ik jullie ook weer eens bedanken voor al jullie lieve reacties! Jullie zijn echt schatten, het lijkt misschien maar een kleintje om even te reageren maar het is een groot gebaar. Echt enorme appreciatie van mijn kant hiervoor!

Liefs,
x Sarah x

woensdag 9 maart 2016

GerJannes' Tutorial - Challenge - Candy

Dag allemaal!

Blogland is groot, maar vaak ook heel klein. Dus velen van jullie kennen die lieve GerJanne vast wel! Een tijdje geleden liet ze een leuke kaart zien die ze had gemaakt met een bepaalde techniek... Binnenkort blogt ze al 5 jaar en dat wilt ze gezellig met ons vieren. Als je meer wilt weten moet je haar maar eens een bezoekje brengen!

GerJanne,
het was me een heuse challenge! Ik heb een Double Do en dus heb ik wel even moeten zoeken welke combinatie voor mij werkte. Goed dat de mensen van papierophaling nog moeten komen haha. Maar goed, ik wilde het toch al eens proberen en onderstaande is het resultaat geworden..


Het is een vrij eenvoudig kaartje geworden omdat ik de techniek wou laten spreken. Nu heb ik ook niet zo heel veel embossingfolders die zich voor deze techniek lenen... Ik ben er ook even met een schuurpapiertje over geweest.


Nog even met de embossingfolder erbij...

Tot snel,
x Sarah x

woensdag 2 maart 2016

Birthday in black & white

Dag lieve allemaal!

Bedankt weer voor jullie lieve woorden! Ook Frits was onder de indruk van jullie leuke reacties op haar!

Frits is een dwergpapegaai en als ze jong zijn is het heel moeilijk om te zeggen als het een vrouwtje of een mannetje is. Toen ik haar zag wist ik meteen dat ik haar wilde! Met dat prachtig geel... Maar een naam? Nee dat wist ik niet. We kwamen thuis met 'r en we wisten niet welk geslacht ze had en hadden geen naam. Mijn vader opperde Frits, eerst moest ik lachen, maar uiteindelijk werd het een Frits. Nu roepen we vaak Fritske, Fritsie, Frietsel, ...

Gisteren was mijn peettante hier en ze had nog ee  verjaardagskaartje nodig. Ik dook in mijn voorraad, maar bleek dat Ik niet echt nog eentje had liggen. Ze koos een ander kaartje uit dat toch kon dienen. Daarom besloot ik om vandaag een verjaardagskaartje te maken. Ik had een idee in m'n hoofd en dit is het resultaat:


Een strakke lay-out, zwart met wit, niet te veel poespas, dat is de ideale combinatie voor een modern kaartje!

Bij De Egel ging er een nieuwe challenge van start, CAS of Vintage. Ik denk dat mijn kaartje perfect kan meedingen in die eerste categorie.

Liefs,
x Sarah x